СПОРТСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ У ПОСЕТИ ПОЖАРЕВЦУ: Одлична сарадња са градом

Н. И.

23. 02. 2021. у 17:44

СПОРТСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ У ПОСЕТИ ПОЖАРЕВЦУ: Одлична сарадња са градом

ФОТО: ССС

ГЕНЕРАЛНИ секретар Спортског савеза Србије Горан Маринковић посетио је град Пожаревац.

Организован је састанак са градоначелником Сашом Павловићем, чланом градског већа задуженим за спорт Миланом Јовићем и председником Спортског савеза града Пожаревца Златаном Костићем.

Град Пожаревац издвојио је 100 милиона динара за спорт у 2021. години, а градоначелник препознаје значај спорта и има много разумевања за овај сектор.

- Велика нам је част што смо данас угостили генералног секретара ССС господина Маринковића са сарадницима. Драго нам је што наш спортски савез са својом матичном кућом има одличне односе, а град Пожаревац ће и ове године подржати спорт и све акције које ће бити организоване у нашем граду.

На састанку је било речи о рекреативном спорту и промоцији здравог живота. Генерални секретар Спортског савеза Србије изјавио је:

- У склопу редовних обилазака територијалних спортских савеза посетили смо Пожаревац. У овом граду спроводи се акција Буди здрава-вежбај са нама, а у плану су и прикључивање акцији спорта у полицији, као и акција промоције спорта у вртићима и предшколским установама. Како град и Спортски савез града Пожаревца имају одличну комуникацију верујемо да ће спорт у овом граду бити из године у годину на вишем нивоу. Разговарали смо да ове године организујемо и Мали сајам спорта, који ће од ове године бити обогаћен додатним садржајима и биће прави празник спорта у месту које ће га организовати - рекао је Маринковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)