АМБАСАДОР И МИНИСТАР ПОСЕТИЛИ ВАТЕРПОЛИСТЕ СРБИЈЕ И САД: Удовичић и Годфри на тренингу делфина

Novosti online

03. 02. 2021. у 16:30

МИНИСТАР омладине и спорта Вања Удовичић и амерички амбасадор Ентони Годфри посетили су заједнички тренинг ватерполиста Србије и САД на Дорћолу.

АМБАСАДОР И МИНИСТАР ПОСЕТИЛИ ВАТЕРПОЛИСТЕ СРБИЈЕ И САД: Удовичић и Годфри на тренингу делфина

ФОТО: министарство омладине и спорта

Српски и амерички тим, који се налази на европској турнеји, тренирали су под надзором селектора Дејана Савића и Дејана Удовичића.

- Драго ми је што сам заједно са америчким амбасадором имао прилику да обиђем тренинг ватерполиста Србије и САД и да поразговарам са играчима о условима које имају за припреме. Пре само два месеца омогућили смо ватерполистима Србије да овде на 25. мају имају најмодернији балон, али и истовремено кроз овакву инвестицију привучемо и стране спортисте, али омогућимо још боље припреме за наше ватерполисте - рекао је Удовичић новинарима.

- Одабир селекције САД да се припрема у Србији говори прво о нашем пријатељству, али и позицији Србије на светској ватерполо и спортској сцени. Хвала амбасадору и селекцији САД што су изабрали Београд и Србију и надам се да ће ове две репрезентације на Олимпијским играма у Токију играти једни против других у самој завршници такмичења - поручио је Удовичић.

Амбасадор Годфри није крио задовољство што је посетио тренинг ватерполиста Србије и САД и додао да је и сам редован на базену и да ужива у пливању.

 - Велика ми је част да сам овде, посебно бих захвалио српском тренер Дејану Удовичићу који пуно помаже америчком тиму. Срећан сам што сам овде и сигуран сам да сарадња у спорту две земље може да буде још боља. Хвала министру Удовичићу што смо овде заједно - рекао је амбасадор Годфри.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)