УДОВИЧИЋ УЗ ПЛИВАЧЕ: Хвала на посвећености

В. Н.

07. 01. 2021. у 19:28

УДОВИЧИЋ УЗ ПЛИВАЧЕ: Хвала на посвећености

Фото: ПСС

МИНИСТАР омладине и спорта Вања Удовичић посетио је јуче пливаче, који се припремају у националном тренажном центру Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије на Кошутњаку.

- Спорт са собом доноси посебност и привилегију да неке обичне дане за Србију можете да претворите у празнике спорта и обрадујете целу нацију тако и толико да цела засија медаљом коју освојите. За то је услов да спорт буде ваш живот безрезервно, сваког дана, па и у данима најлепших и највећих славља. Ту сам да захвалим пливачима на посвећености, примеру и преданости на путу ка шампионским циљевима - истакао је Удовичић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

drivetic

08.01.2021. 07:57

U svakom slucaju je za svaku pohvalu to sto ljudi iz ovog ministrstva, za dva mandata ove vlade, obracaju paznju na sportove koji nisu profitabilni, moja puna podrska... Ali mi kod istih smeta sto su unistili dve najproduktivnije skole talenata u dva nasa najtrofejnija sporta, VK Partizan i KK Partizan...O fudbalu ovaj put necemo...Uzgred receno, gospodin ministar je bio aktivan clan i jedan od najuspesnijih izdanaka jedne od ove dve skole...