ПОДРШКА БОКСЕРКИ САНДРИ МАРАН: Уз стипендију БСС, стигла и помоћ Општине Бела Црква

Ј. Ј. БАЉАК

28. 12. 2020. у 17:53

САНДРА Маран (25), чланица Боксерског клуба "Гард" из Вршца, добила је стипендију Боксерског савеза Србије, а уговор јој је, као и осталим стипендистима, на свечаности у Београду уручио глумац Милош Биковић.

ПОДРШКА БОКСЕРКИ САНДРИ МАРАН: Уз стипендију БСС, стигла и помоћ Општине Бела Црква

ФОТО: Општина Бела Црква

Ова борбена девојка се већ 15 година бави боксом. Део је репрезентације Србије и актуелни првак државе у категорији "папир", до 48 килограма. Велика је нада овог спорта, због чега ју је Савез и подржао.

Њен успех је препознат и у средини у којој је одрасла. Пореклом је из белоцркванског села Јасеново, а иако не наступа за неки клуб са територије општине Бела Црква, локална смаоуправа јој је пружила симболичну новчану помоћ, као стимуланс за остваривање још бољих резултата.

- Захвална сам што је мој труд препознат, а надам се да ће мени и мом клубу помоћи и појединци или фирме, с обзиром на то да ми је жеља да напорним радом оставим већи траг у овом спорту, а досад смо све сами финансирали – рекла је Сандра на пријему код председнице општине Виолете Симић.

Локална самоуправа и тамошњи Спортски савез истакли су том приликом да ће убудуће помагати и другим спортистима, рођеним на њиховој територији, који наступају за клубове у другим градовима, јер они и на тај начин промовишу Белу Цркву.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)