ПРИНУДНА КОВИД ПАУЗА: ОК Техничар привремено обуставио све активности

Г.Ћ.

03. 12. 2020. у 11:17

ПРИНУДНА КОВИД ПАУЗА: ОК Техничар привремено обуставио све активности

ОК Техничар

ЗБОГ тешке епидемиолошке ситуације у Краљеву, све већег броја заражених грађана на корона вирус, као и чињенице да је све већи број чланова клуба у карантину због свог или здравственог стања својих најближих, Одбјкашки клуб “Техничар” из Краљева одлучио је да привремено прекине активности свих својих селекција и школе одбојке.

Ова одлука, како наводе из овог клуба који је за само десетак година свог постојања привукао велики број чланова и симпатизера, донета је у складу са мерама и препорукама градског Кризног штаба и у жељи да се спречи ширење заразе.

- У међувремену је из Удружења одбојкашких клубова других лига стигло обавештење да се такмичење у Другој лиги неће наставити у овој години. То је још један показатељ колико су у одбојкашкој организацији озбиљно схватили тренутну ситуацију у земљи и активно се укључили у борбу против пандемије ковид-19 – каже Александар Даишевић из „Техничара“, додајући да ће клуб обавестити све своје чланове, такмичарске селекције и полазнике Школе одбојке када ће се наставити са тренинзима и редовним активностима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)