ПОМОЋ КЛУБОВИМА: Спортски савез Србије у посети Пожеги!

Н. И.

18. 11. 2020. у 15:15 >> 15:15

ПОМОЋ КЛУБОВИМА: Спортски савез Србије у посети Пожеги!

ФОТО: ССС

Делегација Спортског савеза Србије посетила је Пожегу.

Генералног секретара ССС Горана Маринковића и сараднике упутили су у развој спорта ове општине њен председник Ђорђе Никитовић, председник СО Дејан Мркић, члан већа за спорт Бранко Симовић и секретар Апортског савеза општине Пожега Марко Маћић. 

На састанку су предочене активности које су у плану да се спроведу у 2021. години, а у фокусу ће бити анимирање најмлађих да се баве физичком активности. Било је речи и о обнови постојеће спортске инфраструктуре, као и изградње нових терена. 

Приликом посете генерални секретар Маринковић обишао је стадион ФК Слога и спортску халу Пожега у којој је Маринковић уручио помоћ клубовима у виду лопти секретару територијалног спортског савеза Маћићу.

"Драго мам је што смо до детаља упознати са плановима које општина Пожега има у сегменту спорта. Увек смо ту где се добро ради и где се јављају нове идеје. Разумевање председника општине за спорт је врло значајно, а предан рад људи задужених за спорт верујемо да ће показати одличне резултате у годинама које су пред нама. Спортски савез Србије у сарадњи са Спортским савезом општине Пожега и уз подршку локалне самоуправе организоваће низ манифестација, било је речи о Малом сајму спорта, Сеоским играма Спортског савеза Србије и акцији бесплатне рекреације за жене "Буди здрава - вежбај са нама". Радујемо се још бољој сарадњи и драго нам је што су и територијални савези као и локалне самоуправе у симбиози каква и треба да постоји и да су активни и имају одличну комуникацију са Спортским савезом Србије",  рекао је Маринковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)