СКУПШТИНА РСС НИЈЕ ОДРЖАНА; Ђурковић: Не рачунајте на мене

С. К.

22. 10. 2020. у 22:00

СКУПШТИНА РСС НИЈЕ ОДРЖАНА; Ђурковић: Не рачунајте на мене

Фото: Н.Параушић

НЕМА мира у српском рукомету. Скупштина РСС на којој је требало да се подвуче црта после четири године и распишу избори није одржана, јер су делегати Београда после полустаног већања са председавајућим напустили седницу.

Због тога највише тело није имало кворум да би се верификовали мандати представницима Војводине. Зато је председник највишег тела Драган Крсмановић најавио оставку, а први човек УО Божидар Ђурковић је поручио да на њега више не рачунају.

Због новонастале ситуације из Надзорног одбора су најавили да ће се обратити Минситарству омладине и спорта како би се проблем разрешио.

Иначе, како преноси портал „Balkan-handball.com“ дан уочи седнице је деловало је да су регионални савези нашли заједнички језик и да ће све кренути на боље. Међутим,јуче у хали „Слодес“ није било ни реч о заједништву.

Зато је председник Савеза Божидар Ђурковић у веома емотивном говору нагласио да је преживео пакао у последње четири године.

- Ово је врхунац агоније и све што се дешава није у складу са угледом и традицијом нашег рукомета.Сви морамо да поделимо кривицу. Мислио сам да ћу поднети извештај о раду, али очигледно да не постоји воља да радимо заједно. Себе не видим овде, желим вам све најбоље и не рачунајте више на мене – рекао је Ђурковић и напустио халу „Слодес“.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)