СЛАВНА АТЛЕТИЧАРКА ШОКИРАЛА ПРИЗНАЊЕМ: Имам 38 година и нисам никад водила љубав

Новости онлине

20. 10. 2020. у 10:05

СЛАВНА АТЛЕТИЧАРКА ШОКИРАЛА ПРИЗНАЊЕМ: Имам 38 година и нисам никад водила љубав

Фото: ЕПА

НЕ знам зашто ме Бог још увек није благословио браком. Многи ми се мушкарци свиђају, али у везе са мном улазе увјерени да ће ми променити став - рекла је позната америчка атлетичарка у исповести која је постала светска тема број један.

Лоло Џоунс једна је од најљепших атлетичарки, једна од оних која привлачи пажњу на стадионима, а посебно ју је привукла признањем да се још увек није водила љубав иако има 38 година. Разлог је тај што то жели учинити тек када се уда, преноси "24.сата.хр"

- Покушавала сам с људима из различитих друштвених сфера, чак и с колегама атлетичарима, али увек је завршавало прекидима и мојим сломљеним срцем. Одлучна сам у томе да први пут водим љубав тек кад ступим у брак, али никако да нађем правог мушкарца - пожалила се Џоунс.

Али то признање јој баш и није помогло. Згодна Американка је недавно открила како јој због те изјаве сада још више пати љубавни живот и да јој је још теже пронаћи дечка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pre quarantine vs after. Hair, nail, eyebrow salons all closed. Do you want to FaceTime? No. The answer is no.

A post shared by Lolo Jones (@lolojones) on Mar 28, 2020 at 11:49am PDT

- То је била грешка. То ми је убило све састанке након тога. Нисам уопштее имала шансе. Пре сам барем имале неке шансе. Пре бих увек размишљала. "Океј, како да му кажем". "Хоћу ли причекати док не схвати мене као особу или да само бацим бомбу?" - прича Лоло.

На Олимпијским играма у Лондону прелепој атлетичарки је бронза побјегла за десет стотинки, а била је и на Ханжеку у Загребу где је и тамо била у центру пажње због свог предивног изгледа, али наравно и због својих тркачких способности. Џоунс је једна од ретких спортисткиња која је представљала САД на зимским и летним ОИ. У Пекингу и Лондону трчала је на 100 м с препонама, а у Сочију се 2014. године натјецала у бобу.

Фото: ЕПА

 

Али сматра како јој је невиност више одмогла него помогла у каријери.

- Вођење љубави вам заправо помаже као спортисти. Добар је за ваше хормоне. Дакле, ја сам у неповољном положају.

Од своје замисли да нема секса прије брака и даље не одустаје.

- Не знам зашто ме Бог још увек није благословио браком. Многи ми се мушкарци свиђају, али у везе са мном улазе увјерени да ће ми промијенити став. Напуштају ме када схвате да неће бити вођења љубави пре олтара - каже незадовољна Џоунс.

Не брине је нимало што јој је већ 38 година, а ноћ у којој ће изгубити невиност замишља као посебну с романтичним угођајем.

- Невиност је поклон који желим да дам будућем супругу. Али схватите, ово путовање је тако тешко. Ово ми је најтежа ствар у животу. Пуно теже од тренинга за Олимпијске игре и од завршетка школовања - казала је она.

24сата.хр

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)