РУКОМЕТНА ЛЕГЕНДА ПРАВИ ДОМАЋИН У ОПШТИНИ СТАРИ ГРАД: Јовановић угостио Маринковића

Н. И.

19. 10. 2020. у 19:44

РУКОМЕТНА ЛЕГЕНДА ПРАВИ ДОМАЋИН У ОПШТИНИ СТАРИ ГРАД: Јовановић угостио Маринковића

ФОТО: ССС

САВЕЗ спортова општине Стари град покренуо је иницијативу за организацију састанка са представницима Спортског савеза Србије.

На челу општине након промена јавила се нова енергија и жеља да ова београдска општина буде поново препознатљива по спорту и здравом начину живота. Кроз неколико дана посета је и реализована у сали општине, а генералног секретара Спортског савеза Србије Горана Маринковића и сараднике Милоша Марковића и Петра Шундића угостили су помоћник председника општине, рукометна легенда, Недељко Јовановић и Јован Вујошевић, члан УО Савеза спортова општине Стари град.

Јовановић је истакао да су веома расположени за сваки вид сарадње са ССС, кровном организацијом у области спорта. Видевши акције ССС и њихове резултате нови помоћник предсесника општине пожелео је да најпре размени идеје, а затим крене и у реализацију договора.

- Драго нам је да се спортски савези и општинске самоуправе јављају, преузимају иницијативу и излажу своје предлоге за сарадњу. На конкретне предлоге реагујемо у што краћем року. Тако је било и са општином Стари град. На самој општини постоји шест основних школа, Спортска гимназија је такође на територији Старог града, СЦ Милан Гале Мушкатировић, кошаркашка хала, терени. Инфраструкруру треба обогатити, помоћ у опреми је већ договорена, а спортска понуда општине биће обогаћена акцијама ССС. За сада је на Савезу спортова Стари град да консолидује своје редове и да кренемо у спровођење циљева. Имали смо заиста много заједничких тема, веома нам је драго да се разумемо и верујем да ће сарадња бити на високом нивоу. Велика жеља људи општине Стари град је да их посети председник ССС Давор Штефанек, што ћемо и испунити првом приликом, када се Штефанек буде вратио са припрема пред Светско првенство које га очекује у децембру ове године - рекао је после овог састанка генерални секретар Спортског савеза Србије Горан Маринковић.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)