ПОМИРЕЊЕ У ОСС: Тренер се извинио играчу

С. К.

25. 09. 2020. у 22:15

ПОМИРЕЊЕ У ОСС: Тренер се извинио играчу

ФОТО: ОСС

ПОМИРЕЊЕ у Одбојкашком савезу Србије.

Тренер Ниша Драган Светозаревић извинио се свом сада већ бившем играчу Милошу Антонићу због непримереног поступка на утакмици са Радничким у Крагујевцу.

На састанку, који су организовали председник ОСС Зоран Гајић и генерални секретар Иван Кнежевић, Светозаревић и Антонић су потписали споразум којим су регулисана сва њихова права и обавезе. Иначе, Савез је суспендовао Светозаревића због шутирања играча.

Са Антонићем је споразум потписао и председник ОК Ниш Милан Пешић. Подсетимо, искусни техничар је споразумно раскинуо уговор са Нишлијама.

- Уз посредовање Савеза направили смо договор да се непријатна ситуација реши за играча, клуб, Савез. Милану сам се извинио одмах после меча, исто сам урадио и у клубу, а сада смо направили међусобни споразум. ОСС ме је с правом суспендовао - истакао је Светозаревић.

ГАЈИЋ: У ИНТЕРЕСУ СПОРТА

ПРЕДСЕДНИК ОСС Зоран Гајић је задовољан што је стављена тачка на немили случај:

- Показали су се као прави спортисти и у интересу одбојке повукли потез који ће помоћи и њима лично, а и нама. Што се тиче догађаја, на утакмици су појачане емоције, ми смо Балканци. На крају се добро завршило.

И Антонић је задовољан што је стављена тачка на непријатну ситуацију:

- Успели смо да дођемо до решења, склопили примирје, тренер ми се извинио и помирили смо се.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)