БИЦИКЛИСТИЧКА ТРКА БЕОГРАД-БАЊАЛУКА: Под Мајевицом дивни домаћини

Новости онлине

05. 09. 2020. у 16:17

НАЈВЕЋИ бициклистички караван у овом делу Европе, Београд-Бањалуке прошао је кроз Угљевик.

БИЦИКЛИСТИЧКА ТРКА БЕОГРАД-БАЊАЛУКА: Под Мајевицом дивни домаћини

Фото: В.Митрић

У оквиру 2. етапе караван се  кретао из правца Лопара и Прибоја, а кроз Угљевик је прошао улицама Карађорђевом, Светог Саве и Богутовачком, па кроз Угљевичку Обријеж и Равно Поље, где  даље наставља ка Зворнику Милићима и иде до Власениц,е где се завршава ова етапа.

Директор трке Владимир Куваља рекао је да је овогодишње издање трке Бееоград-Бањалука се требао одржати у априлу а због пандимије је померен за септембар.

Куваља је истакао да је други пут у Угљевику, који се нашао на мапи трке.

- Одлична сарадња са општином Угљевик и она заслужује да у њој буде старт или циљ. Ово је прелеп простор за вожњу бицикла - рекао је Кувеља.

Начелник Угљевика, Василије Перић, изразио је задовољство што је ова општина домаћин другу годину заредом Међународном бициклистичком каравану.

- Ова трка значи наше заједништво, Србије и Републике Српске, и због тога ми је посебно задовољство што је наша општина део ове спортске манифестације која промовише нашу Српску - рекао је Перић. - Општина Угљевик је познатa као град спорта.Улажемо значајна паре увек смо спремни подржати спортске манифестације.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)