ОДБОЈКАШКИ ТРАНСФЕРИ: Хамзагић дошао по трофеј у Раднички, Кубура отишла у ПАОК

С. К.

четвртак, 13. 08. 2020. у 15:25

ОДБОЈКАШКИ ТРАНСФЕРИ: Хамзагић дошао по трофеј у Раднички, Кубура отишла у ПАОК

Фото: М.Вукадиновић

ИРФАН Хамзагић, искусни коректор, биће велика узданица одбојкаша Радничког у новој сезони.

Некадашњи играч Новог Пазара, Будве, подгоричке Будућности, турског Торула, француског Кана и немачког Елтман волеја верује да ће Крагујевчанима помоћи у борби за трофеје.

- Презадовољан сам атмосфером у клубу и не сумњам да ће бити веома јаки у наредној сезони. Са Лопаром и Ристићем сам играо у Новом Пазару, где смо освојили и Куп Србије. Надам се да ћемо сличан успех остварити и са Радничким. Уосталом дошао сам у Крагујевац, јер су се моје амбиције и циљеви поклопили са клупским – рекао је за сајт Радничког Хамзагић.

Сјајни смечер први пут у Србији неће играти за Нови Пазар, у којем је рођен.

- Већина играча Новог Пазара су моји пријатељи и ван терена.Али, када почне утакмице морамо да будемо професионалнци... Не волим да обећавам пуно, осим да ћу у сваком тренутку дати свој максимум. Надам се и да ће се ситуација са вирусом смирити и да ће нам навијачи помоћи када буде најпотребније – истакао је Хамзагић.

Некадашња коректорка Партизана Милица Кубура је немачки Дрезден заменила за грчки ПАОК. Повремена репрезентативка Србије у одбојци је требало да приступи италијанској Казерти,али је променила правац и скрасила се у Солун.

Румунска Алба Блаж је после бивше репрезентитвке Србије Ане Антонијевић ангажовала Бојану Ћелић Марковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)