САСТАНАК ГРАДОНАЧЕЛНИКА ТРЕБИЊА И ВСС: Србија игра у затвореном базену

С.М.

среда, 05. 08. 2020. у 17:45

САСТАНАК ГРАДОНАЧЕЛНИКА ТРЕБИЊА И ВСС: Србија игра у затвореном базену

Фото: Приватна архива

ГРАДОНАЧЕЛНИК Мирко Ћурић рекао је да ће се наћи начин да, након изградње затвореног базена у Требињу, припреме Ватерполо репрезентације Србије буду одржане у овом граду.

Он је новинарима рекао да је на састанку са селектором Ватерполо репрезентације Србије Дејаном Савићем, чланом Управног одбора Ватерполо савеза Србије Југославом Васовићем и председником Спортског друштва "Раднички" из Крагујевца Срећком Отовићем договорено да након отварања затвореног базена у Требињу, репрезентација Србије ту да одигра једну утакмицу.

Ћурић је додао да је на данашњем састанку договорено да Спортско друштво "Леотар" из Требиња у наредних седам дана потпише споразум о сарадњи са Спортским друштвом "Раднички".

Он је изразио наду да ће то бити званичан почетак једне праве сарадње са Требињем, али и са Републиком Српском, не само у пливању и ватерполу, него и осталим спортовима.

Ћурић је подсетио да је недавно прослављено 70 година Ватерполо клуба у Требињу, истакавши да је ово повратак на праве стазе када је у питању птај спорт и пливање.

- Надамо се да ћемо у наредном периоду заједно са репрезентацијом Србије градити пре свега људе међу спортистима, што смо установили да је важно и да ће се спортисти из Требиња такмичити, а надамо се да неће недостајати и медаља, рекао је Ћурић.

Селектор Ватерполо репрезентације Србије, прослављени ватерполиста Дејан Савић кратко је рекао новинарима да воли Требиње и Републику Српску.

- Волим Требиње, волим Републику Српску! Хвала вам пуно, рекао је Савић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)