"НЕКА ПЕХАР НОСЕ И НЕКА СЕ ПОНОСЕ"- Тријумф ПУ Шабац на 16. Полицијади

В. МИТРИЋ

10. 06. 2023. у 21:50

Екипа Полицијске управе из Шапца победник је у надвлачењу конопца на 16 полицијади чији је организатор Српски синдикат полиције на Златибору.

НЕКА ПЕХАР НОСЕ И НЕКА СЕ ПОНОСЕ- Тријумф ПУ Шабац на 16. Полицијади

В Митрић

Тријмф је остварен у конкуренцији 28 полицијских управа. Додељујући им признање Лазар Ранитовић је рекао: "Нека пехар носе и нека се поносе".

Највећа победа на полицијади је како је поручио Ранитовић "велико другарство колегијалност пажња и љубав".

БОНУС САДРЖАЈ

Књига о нашем асу која је изазвала велику пажњу носи назив "Новак, париске приче". Прођите уз Новака све његове емотивне тренутке у упознајте га у једном потпуно другом светлу. На 320 страница, илустрованих до сада невиђеним фотографијама, представљен је живот славног тенисера.

Кликните ОВДЕ и поручите још данас ово ремек-дело које ће вас одвести на најславније тениске терене.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ДОК СМО МИ ПЕВАЛИ ХЕЈ СЛОВЕНИ, ОНИ СУ... Предраг Мијатовић објаснио зашто су Хрвати после распада СФРЈ били бољи од Србије у фудбалу

"ДОК СМО МИ ПЕВАЛИ 'ХЕЈ СЛОВЕНИ', ОНИ СУ..." Предраг Мијатовић објаснио зашто су Хрвати после распада СФРЈ били бољи од Србије у фудбалу

ПРЕДРАГ Мијатовић је један од најбољих фудбалера који су носили дрес наше репрезентације, а то "наше" се мењало - од СФРЈ, преко СР Југославије, до Србије и Црне Горе. А управо он је данас занимљив хрватској јавности јер је појаснио зашто су тамошњи "ватрени", после распада некадашње "велике државе јужних словена" били успешнији од Срба (и Црногораца) у фудбалу.

27. 09. 2023. у 19:57

Коментари (0)

ЈА САМ МОМЧЕ СА КОСОВА Милан Васић стигао на КиМ - поделио слике: Ово је моја душа (ФОТО)