ДОЛИЈАО ЈЕ: "Украјински Конор Мегрегор" избачен из УФЦ-а јер је лажирао статистику, а сада је направио још гори прекршај

Новости онлине

24. 08. 2022. у 16:01

УЛТИМЕЈТ фајт шампионат (УФЦ) је прилично популаран у свету, а неки би у њега да ускоче и "преко реда", служећи се недозвољеним средствима.

ДОЛИЈАО ЈЕ: Украјински Конор Мегрегор избачен из УФЦ-а јер је лажирао статистику, а сада је направио још гори прекршај

Фото Profimedia

То би бар могло да се каже за једног украјинског борца, који више није члан УФЦ-а јер је из њега избачен, а сада и ухваћен у допингу.

Аскар Можаров је само једном наступио у Ултимејт фајт шампионату, изгубио је 4. јуна техничким нокаутом од Американца Алонса Менфилда, а ове седмице га је суспендовала спортска комисија америчке савезне државе Неваде, јер је у његовом узорку, који је дао управо после поменуте борбе, пронађена забрањена метаболичка супстанца.

Он је "суспендован до даљњег", а дисциплинско саслушање биће одржано у септембру.

Међутим, то није једини проблем у који је Аскар Можаров упао.

Овај Украјинац је, наиме, избачен из УФЦ-а када се сазнало да је предочио лажну статистику својих борби, сакривши ону коју је имао под другим именом.

Тврдио је прво да има учинак 25-7, потом 25-12, а тренутно је то "спало" на 15-14.

Како се недавно бранио, за све је крив "неко други".

- На почетку каријере нисам се чак ни борио у ММА мечевима, већ сам имао неке полу-професионалне дуеле. Нисам знао да ће се и они рачунати. Испрва сам се, иначе, борио под именом које сам имао од рођења, али онда је у мој живот ушао очух и ја сам променио и име и презиме. Ето, то је та конфузија - објаснио је Можаров, који се испрва борио под именима Артур Садков и Артур Садаков.

У ММА круговима је још познат и као "украјински Конор Мегрегор", због тетоважа које подсећају на оне које има чувени УФЦ борац.

Бонус видео: Кад је у халу ушао војни оркестар, "гробари" и "делије" загрмели као један!

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИСТИНА О ЂОКОВИЋЕВОЈ ПОВРЕДИ Директор Аустралијан опена проговорио на тему која је занимала цео свет

ИСТИНА О ЂОКОВИЋЕВОЈ ПОВРЕДИ Директор Аустралијан опена проговорио на тему која је занимала цео свет

НОВАК Ђоковић је освојио 10. Аустралијан опен, а много полемика водило се о озбиљности повреде са којом је играо. О томе је говорио и директор турнира Крег Тајли.

01. 02. 2023. у 10:20 >> 10:21

Коментари (0)

Три кључне предности ласерске хирургије простате