БРАВО, ТАКО СЕ ПОДСТИЧУ МЛАДИ! Министар Удовичић доделио стипендије најбољим студентима Универзитета у Крагујевцу

Novosti online

30. 06. 2022. у 19:08

МИНИСТАР омладине и спорта и председник Фонда за младе таленте Републике Србије Вања Удовичић је у оквиру Академске недеље доделио данас уговоре о стипендирању најуспешнијим студентима Универзитета у Крагујевцу.

БРАВО, ТАКО СЕ ПОДСТИЧУ МЛАДИ! Министар Удовичић доделио стипендије најбољим студентима Универзитета у Крагујевцу

Foto: Tanjug

Додели стипендија су присуствовали и градоначелник Града Крагујевца Никола Дашић и ректор Универзитета у Крагујевцу проф. др Ненад Филиповић.

- Од данас сви ви, најбољи студенти Универзитета у Крагујевцу, који сте постигли успехе вредне дивљења на које смо сви поносни, постали сте део елите која има част да у свој дом унесе престижну плакету ”Доситеја” као залог за будуће генерације.

Врата успеха су вам широм отворена. На вама је да наставите да се усавршавате, да надограђујете знање и нижете нове успехе и победе. Искористите свој потенцијал и све могућности које вам се нуде како бисте стигли до задатог циља.

Стипендије Доситеја представљају признање за ваш досадашњи успех и одскочну даску на путу ка даљим достигнућима. Честитам вам на свему што сте до сада постигли и настојте да својим примером подстакнете и друге да чине исто како би нас следеће године било још више - рекао је у свом обраћању стипендистима министар Удовичић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ГОООЛ! АЛЕКСАНДАР МИТРОВИЋ! Митар голчином распаметио Британца - реакција коментатора је ХИТ на интернету (ВИДЕО)