ПОЗНАТ ЈЕ ДАТУМ И ПРОТИВНИК: Најбољи српски кик боксер наставља поход ка титули

Novosti online

25. 05. 2022. у 18:22

РАДЕ ОПАЧИЋ најбољи српски кик боксер ускоро наставља свој поход ка титули шампиона "ВАН" организације у тешкој категорији.

ПОЗНАТ ЈЕ ДАТУМ И ПРОТИВНИК: Најбољи српски кик боксер наставља поход ка титули

Foto: Printscreen Youtube/Triangle TV

Пуно се питања наметало око тога зашто Опачић није наступио на "ВАН" 157 догађају одржаном 20. маја у Сингапуру. Наш борац тешке категорије требало је да се бори против искусног Бразилца Гута Иноцентеа, али меч је отказан и азијска промоција истицала је како ће убрзо објавити више информација.

Меч између њих двојице данас је службено потврђен за 3. јун. Догађај ће се такође одржати у Сингапуру.

Опачићев меч пребачен је две недеље касније од првобитно договореног, зато што је Иноценте био позитиван на тесту на вирус корона и није могао бити спреман за мај.

 

Добра ствар је што борба није у потпуности пропала, нити је Раде морао дуго чекати на нови датум. Јако брзо ћемо га гледати унутар "кавеза", али неће имати нимало лак задатак.


35-годишњи Бразилац истовремено се такмичи и у ММА и у кик боксу. Својевремено наступао је под окриљем Глорија, а 2018. године добио је прилику да се бори за појас тешке категорије у поменутој организацији. Али, најбољи кик боксер данашњице, Рико Верховен, победио га је једногласном одлуком судија.

Иначе, Иноценте се борио и под окриљем УФЦ-а, а тамо је уписао два пораза у исто толико наступа.

Он је борац који се никако не сме подценити, али Опачићева мисија је јасна. Наш боксер планира освојити појас у тешкој категорији у "ВАН" организацији. Промоција тренутно нема шампиона, а управо Опачић се намеће као један од фаворита за то место. Победа против Бразилца нужна је на том путу и нема сумње како ће Србин изузетно озбиљно приступити овом мечу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СУСРЕТ КРАЈ ПАТРИЈАРХОВЕ БОЛНИЧКЕ ПОСТЕЉЕ: Павле је у једном трену отворио очи и дигао руку - прекретница у Новаковој каријери