ИВАНА ВУЛЕТА - ПРИМЕР ДА НЕ ТРЕБА ОДУСТАТИ: Од краја каријере до крова света! (ФОТО/ВИДЕО)

Novosti online

21. 03. 2022. у 12:37

ИВАНА Вулета, некада Шпановић, изнова је шампионка света. Најбољој атлетичарки нико није био раван у скоку удаљ на Светском дворанском првенству у Београду.

ИВАНА ВУЛЕТА - ПРИМЕР ДА НЕ ТРЕБА ОДУСТАТИ: Од краја каријере до крова света! (ФОТО/ВИДЕО)

Screenshot / RSI

Скоком 7,06 метара надмашила је ривалке и Србију још једном учинила поносном.

Није тајна да је Ивана Шпановић идол многим дечацима и девојчицама који упливавају у свет спорта, а самим увидом у начин њених припрема стиче се утисак колико је рада и труда потребно да би неко постао најбољи на свету!

Подсетимо, Ивана Шпановић је 2020. године у јулу сломила метатарзалну кост десног стопала. Направила је паузу, многи су предвиђали и крај каријере, али се она брзо вратила и показала да је с правом најбоља на свету.

- Упорна сам до бесконачности. Да нисам толико биковски упорна колико јесам, одустала бих већ хиљаду пута. Само у протекле две године толико сам лоших ствари доживела, да неко ко није толико психички јак би спаковао ствари, отишао и бавио се неким другим стварима - рекла је Ивана пре осам година.

Пут једног шампиона поплочан је напорним радом, одрицањем и посвећеношћу, а прави пример јесте Ивана која показује да никада не треба одустати!

БОНУС ВИДЕО: КАД ДРЖАВА БРИНЕ О ШАМПИОНИМА: Како су се низали успеси Србије у 2021. години

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИТАЛИЈА ЗАТЕЧЕНА: Делије урадиле ово усред Рима и завршиле на насловним странама италијанских медија (ВИДЕО)

ИТАЛИЈА ЗАТЕЧЕНА: "Делије" урадиле ово усред Рима и завршиле на насловним странама италијанских медија (ВИДЕО)

ИТАЛИЈА је недавно доживела да је потресу најновије вести о локалним хулиганима, али та велика туча навијача насред ауто-пута доживела је да је на насловним страницама тамошњих великих медија "замени" и један нови велики инцидент, и то у режији Звездиних "делија".

05. 02. 2023. у 16:06

Коментари (2)

СОЧНО ТЕЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ У РЕРНИ: По рецепту најискуснијих кувара - тајна је у брашну