СРБИЈА БЕЗ ЈЕДИНЕ ПРЕДСТАВНИЦЕ НА ЗОИ? Тежак пад Невене Игњатовић у Италији (ВИДЕО)

Новости онлине

25. 01. 2022. у 13:07

СКИЈАШИ Невена Игњатовић и Марко Вукићевић једини су требали да представљају Србију на Зимским олимпијским играма у Пекингу, саопштио је пре неки дан Олимпијски комитет.

СРБИЈА БЕЗ ЈЕДИНЕ ПРЕДСТАВНИЦЕ НА ЗОИ? Тежак пад Невене Игњатовић у Италији (ВИДЕО)

EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Квалификациони период за Зимске олимпијске игре завршен је у понедељак, 17. јануара, након чега су надлежне међународне спортске федерације објавиле листе квалификованих спортиста и додељених квота по земљама.

Међутим, Србија би могла да остане без једине представнице у Пекингу. Наиме, Невена Игњатовић доживела је тежак пад на тренингу спуста у Кортини Д'Ампецо, због чега је доведено под знак питања и њено учешће на Зимским олимпијским играма у Пекингу које почињу за десетак дана.

Игњатовићева је снимак своје вожње спуста и пада објавила на Инстаграму, истакавши да је у почетку мислила да се ради о обичном проклизавању и да се ништа страшније није догодило.

Међутим, када се колено охладило, схватила је да се суочава са много тежим проблемом, који би могао да гласи "Српкиња не учествује на ЗОИ":

Невени Игњатовић је ово требало да буде четврти пут на Играма и такмичила би се у спусту, супервелеслалому и алпској комбинацији.

Она је претходно наступала на Играма у Ванкуверу 2010. године, Сочију 2014. и Пјонгчангу 2018. године, где је и остварила најбољи пласман, освојивши 14. место у алпској комбинацији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)