"ДАЈТЕ ГА НА РТС!" Србија одушевљена ТВ коментатором из Пирота (ВИДЕО)

Д. Н.

07. 12. 2021. у 16:58

ТВ коментатори су, неретко, и сами тема разговора о спортским догађајима, а један наш је ових дана изазвао велико интересовање јавности.

ДАЈТЕ ГА НА РТС! Србија одушевљена ТВ коментатором из Пирота (ВИДЕО)

Фото Shutterstock

Није ништа необично да се љубитељима спорта рад одређеног коментатора веома свиђа, баш као што има оних који "неког не подносе", сматрајући да би и сами радили боље тај посао. У земљи у којој су донедавно многи сматрали да би били идеални селектор (па сад мало устукнили када је Пикси на импресиван начин одвео "орлове" на Мундијал), десило се да се већина сагласила са још једним аспектом овдашњих спортских збивања:


"Спортски коментатор ТВ Пирот треба да добије већу шансу".

Тако, сумирано, оприлике гласи став оних који су чули како поменути коментор, Боривоје Петровић, прати локалне спортске догађаје.


Повод за те реакције је снимак који је пред вама, а на коме се, пред меч пиротских рукометашица, ТВ коментатор... распевао:

- Избива ме адреналин!, узвикнуо је он на крају певања химне Србије, а на одушевљење многих који су тај снимак делили или видели на друштвеним мрежама.


Боривоје Петровић, иначе, врло темељно ради свој посао, о чему сведоче бројни прилози на ТВ Пирот, којима гледаоце тог канала подробно извести о локалном спорту, било да се ради о неком веома популарном или неком од "мањих", а и било да се ради о првим тимовима, или подмлатку.


Сада је у првом плану због овог певања "Боже правде" пред меч рукометашица, али све оно друго што се у његовим прилозима може видети, не треба стављати у страну. Напротив. Тим пре што је темељан рад локалних новинара, укучујући и спортске (па и оне који необично воле да певају и које "избива адреналин"), важан.

БОНУС ВИДЕО: Слободни асови - трансфери ових играча би од јануара могли да промене фудбал

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)