СРАМОТА СРПСКОГ РУКОМЕТА: Општи хаос, севале песнице, летели предмети... (ВИДЕО)

Новости онлине

29. 11. 2021. у 08:09

СРПСКИ рукомет се већ дуго налази у великом проблему, како клупски, тако и репрезентативни.

СРАМОТА СРПСКОГ РУКОМЕТА: Општи хаос, севале песнице, летели предмети... (ВИДЕО)

Фото: Твитер

Национални тим освоји медаљу једном у две деценије, ако се првенство организује у нашој земљи. И слободно можемо рећи да се ради о најлошијем екипном спорту у Србији.

Ни клубови нису бољи, излазак у Европу се заврши рано, а квалитет је на нивоу најлошијих такмичења. Ипак, ово што смо видели протеклог викенда је благо је рећи срамотно.

Наиме, на мечу између Врбаса и Колубаре дошло је до озбиљне туче играча два тима. При вођству клуба из Лазаревца од 24:23, избила је општа туча на терену у 53. минуту. Хаос је потрајао неколико минута и страсти су се једва смириле, али је на крају меч ипак некако завршен.

Врбас је направио преокрет и славио 27:26 и тако је остао на трећем месту, док је клуб из Лазаревца претпоследњи у Супер Б лиги Север-центар.

Ипак, сусрет ће се, нажалост, више памтити по великом сукобу играча два тима! Све је почело када је један играч Врбаса ударио песницом у лице рукометаша Колубаре, након чега су се сви на терену и на клупама умешали у сукоб, а летели су и разни предмети са трибина.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)