ПРЕВАРА ВЕКА: Бивши репрезентативац Италије 15 година мислио да је у вези са славном манекенком, па онда доживео шок

Новости онлине

26. 11. 2021. у 13:26

БИВШИ одбојкашки репрезентативац Италије Роберто Казанига (42) доспео је у жижу тамошње јавности због исповести којом је открио да је 15 година био жртва љубавне преваре.

ПРЕВАРА ВЕКА: Бивши репрезентативац Италије 15 година мислио да је у вези са славном манекенком, па онда доживео шок

Фото: АП

Несрећни спортиста је чак 15 година мислио да је у вези са познатом манекенком Алесандром Амбросио - иако се поменути пар никада у животу није срео. Звучи чудно, али је истинито.

Наиме, Казанига је упознао извесну "Мају" која му је потурила фотографије Алесандре Амбросио, тврдећи да је топ модел, а веза са њом је почела путем телефона.

Одбојкаш је признао да јој је годинама слао поклоне и да је на њу потрошио око 700.000 евра, због чега је и упао у дугове, да би се на крају испоставило да су га "одрадиле" чак три стране. Међу њима и девојка под псеудонимом "Мануела" која га је и спојила са Мајом.

FOTO: EPA

 

Медији у Италији јављају да је Казанига сазнао за превару тек када су његови саиграчи инсистирали да све пријави полицији како би дубље открио целу причу око своје лажне везе са манекенком.

- Имам толико дугова, није лако пробудити се из "коме" - рекао је Казанига, да би се на крају испоставило да је иза свега стајала жена са Сардиније која је узимала новац за медицински третман.

Невероватна прича, која би свима требало да буде опомена, да треба живети у реалном животу и да су друштвене мреже превара, која је многе коштала, не само новца, него и живота.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)