СВИМ СРЦЕМ УЗ САБОРЦЕ: Вељко уз браћу Србе у Арени!

Novosti online

27. 10. 2021. у 18:33

ВЕЉКО Ражнатовић, професионални српски боксер у крузер категорији, вечерас се појавио у Арени да капитену Владану Бабићу и осталим саборцима из репрезентације пружи подршку на лицу места у њиховим биткама за медаљу на Светском првенству.

СВИМ СРЦЕМ УЗ САБОРЦЕ: Вељко уз браћу Србе у Арени!

ФОТО: БСС

Надао се, припремао на Златибору да и он помогне у освајању одличја, али нажалост повреда руке, па корона, омеле су га да оствари један од дечачких снова.

- То се зове виша сила и против тога се не може - сетним гласом рекао је Ражнатовић на почетку разговора са медијима у Арени.

Међутим, рођени шампион зна да племенита вештина не трпи кукумавкање.

- Оно што је сигурно, вратићу се још јачи и биће победа и у профи рингу и у опреми моје Србије, коју волим највише на свету. Међутим, овде нисмо да причамо о мени, него о овим момцима који ће, сигуран сам, дати и последњи атом снаге који у себи имају да дођу до медаље за Србију! Верујем у моју браћу, знам да то могу. Добро су кренули, код Срба страха нема. Биће лепих вести до 6. новембра када се завршава овај светски спектакл у српској престоници, видећете, осећам то - оптимистичан је један од најбољих крузераша које наша земља у овом тренутку има.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)