СВЕТСКА ПРЕСТОНИЦА БОКСА: Незапамћено отварање СП у Београду (ФОТО)

Novosti online

24. 10. 2021. у 22:07

СВЕТСКО првенство у Боксу под окриљем АИБА организује се у Београду, а данас је у Београдској арени свечано отворено уз велики спектакл.

СВЕТСКА ПРЕСТОНИЦА БОКСА: Незапамћено отварање СП у Београду  (ФОТО)

ФОТО ТАНЈУГ/ ЈАДРАНКА ИЛИЦ/ бс

Првенство света отворили су Рој Џонс Џуниор, Умар Кремлев, Милош Биковић, који су се уз председника БС Србије Ненада Боровчанина обратили јавности. 

Гости на отварању су били први потпредседник Владе и министар Бранко Ружић, министар Вања Удовичић, министарка Марија Обрадовић, замени градоначелника Горан Весић, помоћник министра полиције Владимир Илић, Огњен цветичанин члан градског већа Новог Сада и и градска секретарка за спорт и омладину Београда Драгана Белојевић Пешић и бројни други.

Марк Волберг се обратио путем видео линка и поздравио све присутне . Због ковида ситуације покушаће да дође претпоследњег дана у Београд

Посетиоци у Арени могли су да уживају у сценско-музичком спектаклу који су приредили позната румунска певачица Инна, група Ван Гог и Дејан Петровић и Биг Бенд.

На шампионату ће учествовати 650 боксера из 103 земље.Док ће први пут у историји освајачи медаља имаће вредне новчане награде - 100.000 долара за злато, 50.000 за сребро и по 25.000 за бронзане медаље.

Како је званично отварање изгледало можете да погледате у фото галерији: 

БОНУС ВИДЕО 

 

ПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)