"САЗНАО САМ У АУТОБУСУ": Ковач о смени са места селектора Србије

Слободан Крстовић

24. 10. 2021. у 11:30

ТРОФЕЈНИ тренер је вест да није селектор Србије сазнао у аутобусу на путу из Белхтова ка Јастржебском, где његов клуб игра данас у дербију пољског првенства.

САЗНАО САМ У АУТОБУСУ: Ковач о смени са места селектора Србије

Фото архива ВН

- Жао ми је што се нико није сетио да ми јави да нисам више селектор. Вест сам сазнао од Марка Подрашчанина који ми се захвалио на сарадњи. Могли су барем да са мном контактирају - прича у телефонском разговору за "Новости" стратег СКРА Белхтова.

Слободан Ковач истиче да није имао уговор са Савезом и да је наслућивао да више неће да седи на клупи Србије:

- Из разговора са Гајићем сам схватио да нису задовољни четвртим местом, као и целом ситуацијом. Не знам да ли је очекивао да дам оставку, али то нисам могао јер немам уговор. Четвртим местом ни ја нисам задовољан, али постојали су разни разлози за наше игре на ЕП. Не желим препуцавање, али онај који одлучује о вашој судбини увек може да нађе милион разлога. Тачно је да смо могли боље на ЕП, али да смо радили добро на припремама види се по партијама играча у њиховим клубовима.

Ковач је нагласио да је дао све од себе да репрезентација буде што боља:

- Била ми је велика част што сам био селектор Србије. Било је лепих и тешких тренутака. Дао сам све од себе, а мислим да су и играчи задовољни нашим радом и односом.

БОНУС ВИДЕО: ЂОКОВИЋ ИЗНЕНАДИО ШЕТАЧЕ: Новак у друштву супруге и деце возио бицикл поред београдске Бетон хале

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)