РУКОМЕТАШИЦЕ ОТПУТОВАЛЕ НА ИСЛАНД: Већи изазов од Турске

Ђ. С.

08. 10. 2021. у 19:45

ТУРСКА је била мало јачи спаринг партнер (36:27), сада је пред рукометашицама Србије нешто тежи изазов.

РУКОМЕТАШИЦЕ ОТПУТОВАЛЕ НА ИСЛАНД: Већи изазов од Турске

ФОТО: РСС

Наше даме су отпутовале на Исланд, где ће у недељу (18.00 РТС 2, Арена 3), играти против домаћих играчица и покушати да остваре максималан учинак у прва два кола квалификација за Европско првенство 2022. које ће се играти у Словенији, Северној Македонији и Црној Гори.

- С обзиром на то да смо поприлично кратко у овом новијем саставу, селектор Брегар је свима дао прилику и показали су сви да могу да одиграју одређену минутажу и допринесу победи. Ја сам лично задовољна колико су се дале девојке, колико је свака допринела и, наравно, задовољна сам резултатом. Истина је да је Турска слабији противник, али утакмица је била добра за уигравање - истиче Кристина Лишчевић.

Свесна је наша репрезентативка да ће домаћа селекција бити знатно већи изазов од Туркиња и приказати праву снагу екипе Уроша Брегара.

- Дефинитивно су боља екипа од Турске, али радили смо јуче и данас на неким њиховим акцијама и квалитетима, као и на тактици. Искрено се надам да ћемо бити спремни за утакмицу и да урадимо све онако како смо замислили. Прижељкујем нову победу, то нам је увек циљ - подвукла је популарна Кики.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)