УДАЈЕ СЕ ИВАНА ШПАНОВИЋ: Свадбено весеље у иностранству, а за музику је задужена ова певачица

Новости онлине

26. 09. 2021. у 13:03

Након што су на луди камен стали Милица Мандић, а затим и Немања Мајдов, исто је одлучила и најбоља српска атлетичарка Ивана Шпановић.

УДАЈЕ СЕ ИВАНА ШПАНОВИЋ: Свадбено весеље у иностранству, а за музику је задужена ова певачица

Foto: Printskrin Instagram/ivanaspanovic

Ивана је у вези са Марком већ неко време, озвнаичили су то и веридбом, а сада је време и за венчање, које ће се одржати управо данас.

Посебно је занимљиво што ће на њиховој свадби певати позната певачица Едита, док би прослава требало да се одржи у Уједињеним Арапским Емиратима.

Пре извесног времена, Ивана и Марко су разменили занимљиве поруке на друштвеним мрежама и наговестили да би ускоро могли да стану на луди камен.

– Мислим да ће, кад остаримо, кратки тренуци среће бити све чега ћемо се сећати и да се живот састоји од креирања успомена. Тој колекцији додато је и неколико нових – написао је Марко поред фотографије са вожње пустињом.

Српска атлетичарка је у коментару написала:

– Управо због тога једва чекам да се удам за тебе.

Иако на Олимпијским играма није успела да освоји медаљу, Ивана је имала ове године одличне резултате. Светска атлетска федерација је објавила да је Шпановићева избила на прво место ранг листе захваљујући освајању Дијамантске лиге у Цириху.

Сада је време да се година крунише на најбољи могући начин.

(Меридијан)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (8)