"ДЕКИ, КАД ВЕЋ НИСАМ ЈА, ДРАГО МИ ЈЕ ДА СИ ТИ": Селектор Хрвата причао о дружењу са Савићем, а тек анегдота са познатим глумцем

Новости онлине

24. 09. 2021. у 08:12

ДЕЈАН Савић је освојио све што је могло да се освоји, већину ствари и неколико пута, али није само базен место у ком одлично плива.

ДЕКИ, КАД ВЕЋ НИСАМ ЈА, ДРАГО МИ ЈЕ ДА СИ ТИ: Селектор Хрвата причао о дружењу са Савићем, а тек анегдота са познатим глумцем

Фото: Танјуг/АП, Н. Параушић

Хрватски ватерполо тренер Ивица Туцак испричао је једну анегдоту која показује колико је добро дружити се са Савићем.

- Пре неких 3-4 месеца био је у Загребу и нашли смо се на вечери Деки, Горан Богдан и ја. Остао сам фасциниран његовим знањем кинематографије. Горан Богдан је једно сат времена слушао како му Савић прича о оскарима, о филму, о глумцима... То је један баш специфичан лик. Њега је тешко не волети. Он је искрен човек, увек ће у лице рећи оно што мисли и зато га волим - открио је хрватски тренер о човеку који и сам обожава да прича анегдоте.

Њих двојица су одлични пријатељи и често проводе време заједно. Када нису поред базена углавном су на ручку, 

- Рекао сам то у више наврата, Дејан је велики тренер и велики човек. Његов начин живота мени прија, волим да се видим са њим и у Загребу и у Београду, Сплиту, Шибенику, Токију... Где год имамо прилику седнемо и причамо. Он је диван човек - рекао је Ивица Туцак, селектор хрватских ватерполиста.

Србија је у Токију одбранила златну олимпијску медаљу, док Хрвати нису имали нарочито успешан турнир.

- У првој поруци након што су освојили злато написао сам му: "Деки, кад већ нисам ја, драго ми је да си ти". Касније смо се чули и телефоном, наравно. То што сам рекао стварно и мислим - додао је Туцак.

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)