ВАТЕРПОЛИСТИ НОВОГ БЕОГРАДА НА ПРИПРЕМАМА У МАЂАРСКОЈ: Са Солноком прави тест

В. Н.

22. 09. 2021. у 22:31

"ВУКОВИ" са "11. априла" брусе форму за нову сезону, која почиње 6. октобра.

ВАТЕРПОЛИСТИ НОВОГ БЕОГРАДА НА ПРИПРЕМАМА У МАЂАРСКОЈ: Са Солноком прави тест

FOTO: N. Paraušić

Ватерполисти Новог Београда, после припрема у Суботици, преселили су се у Солнок, где ће са прваком Мађарске и освајачем Еврокупа одиграти неколико контролних утакмица.

- Припреме у Суботици су биле врло напорне. Веома сам задовољан и уверен да ћемо плодове напорног рада у припремном периоду убирати током сезоне која ће бити веома дуга. Такође, надам се да ћемо контролне дуеле са Солноком искористити на најбољи могући начин и да ће нам у великој мери помоћи да полако уђемо у такмичарску форму. Услови које имамо за рад су врхунски, а атмосфера у екипи одлична. То су главни предуслови за добре резултате и зато са великим оптимизмом гледамо напред - истакао је за сајт Новог Београда Никола Јакшић.

Један од најбољих ватерполиста света, Душан Мандић, истиче да су сви, од тренера Владимира Вујасиновића до играча, задовољни условима за рад и тренажним процесом до сада. Сматра да ће им користити спаринг мечеви са екипом Живка Гоцића:

- Мислим да је ово један веома добар почетак, али и уједно и тежак за све нас, што је и нормално. Полако се враћамо у кондицију и све иде својим током. Можемо сви да будемо само задовољни. Спаринг са Солноком ће нам и те како добро послужити за утакмице које нас очекују у домаћем првенству.

БОНУС ВИДЕО: "А САД АДИО" - Ветерполисти запевали колегама који напуштају репрезентацију

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)