ДЕЈАН САВИЋ НАСМЕЈАО ГЛЕДАОЦЕ И ВОДИТЕЉА: "Нисам видео три гола јер сам ишао по пиво" (ВИДЕО)

Novosti online

21. 09. 2021. у 17:57

СЕЛЕКТОР ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић присетио се времена када је живео у Барселони, играјући за клубове из овог града, Барселону и Барселонету од 1998. године до 2001.

ДЕЈАН САВИЋ НАСМЕЈАО ГЛЕДАОЦЕ И ВОДИТЕЉА: Нисам видео три гола јер сам ишао по пиво (ВИДЕО)

Фото: Н. Параушић

Савић је од 1998. до 2000. наступао за Барселону, по одласку из Партизана, да би у сезони 2000/01 играо и за Барселонету.

Он се приликом гостовања на ТВ Аренаспорт присетио времена проведеног у једном од најлепших градова Европе, а посебно је истакао један детаљ са утакмице фудбалског клуба Браселона.

- Никад нисам био љубитељ и навијач Барселоне, али сам био на "Ноу Кампу". То је била утакмица Лиге шампиона са Спартом из Прага, било је 5:0. Да, донео сам им срећу, али господин Трбојевић и ја нисмо видели три гола јер смо морали да идемо по пиво - рекао је селектор делфина, алудирајући на Петра Трбојевића, саиграча из репрезентације и тадашњег играча Барселонете.

На питање да како би упоредио живот у Београду и Барселони, Савић се испрва насмејао.

- Је л' се шалите? Да, сад као упоређујемо... То је било пре 23 године. За дечака од 23 године, Барселона је откровење. То је била експлозија свега - различитог система тренирања, стила игре, а наравно и град као град, изласци, ресторани... - рекао је Савић о времену проведеном у највећем граду шпанске покрајине Каталоније.

БОНУС ВИДЕО - ЗЛАТНИ ОЛИМПИЈЦИ СТИГЛИ У БЕОГРАД: Ватерполисти запевали, овације Јовани Прековић

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)