СЈАЈАН ДОЧЕК ЗА МИЛИЦУ МАНДИЋ И ТИЈАНУ БОГДАНОВИЋ: Дарови за наше победнице од представника Врњачке Бање (ФОТО)

Г. Ћировић

15. 08. 2021. у 16:25

НАШУ златну „олимпијку“ Милицу Мандић и њену бронзану колегиницу Тијану Богдановић које су нам освајањем одличја на недавно завршеним Олимпијским играма у Токију приредиле много радости, као и њиховог тренера Драгана Јовића, приликом боравка у Врњачкој Бањи на традиционалном теквондо кампу „Галеб“, посетили су председник општине Бобан Ђуровић и Иван Радовић, председник локалног парламента.

СЈАЈАН ДОЧЕК ЗА МИЛИЦУ МАНДИЋ И ТИЈАНУ БОГДАНОВИЋ: Дарови за наше победнице од представника Врњачке Бање (ФОТО)

Фото: Новости

Том приликом, први човек локалне самоуправе уручио је нашим златним теквондо репрезентативкама пригодне поклоне – ручне сатове и врњачке златнике са угравираним именима у знак захвалности за њихове сјајне резултате, као и успешну сарадњу престонице српског континенталног туризма и Теквондо клуба "Галеб".

ДРЕСОВИ ВОЉЕНОГ КЛУБА

ОСИМ сатова и златника, Милица Мандић и Тијана Богдановић добиле су овом приликом још поклона. Као велике симпатизерке црно-белих наше златне олимпијке добиле су дресове ФК Партизан са својим именима на леђима које им је уручила Биљана Обрадовић, ПР клуба.

- Поклони су сјајни, већ годинама уживамо у Врњачкој Бањи, овде се редовно спремамо и одавде крећемо ка медаљама. Позитивна енергија коју овде прикупимо свакако се одрази и на резултате. На теквондо камп „Галеб“ у Врњакој Бањи редовно долазим од 2007. године – каже Милица Мандић додајући да се није предомислила када је у питању одлазак у „пензију“. - Што се тиче олимпијског циклуса стварно не могу да се обавежем. Ту се неке повреде, а и емотивно сам се испразнила. За сада ми прија да будем ту, да уживам у спорту, можда са неке друге стране, али немам амбицију да будем тренер.

Њена млађа клупска колегиница и пријатељица Тијана Богдановић каже да је и у наредном предолимпијском циклусу очекују тешки изазови, али да је циљ златна медаља у Паризу.

- Тешко је обећати такве ствари. Спорт је непредвидљив и може се десити да и најбољи носилац изгуби у првом колу. Надам се да ћу се пре свега квалификовати, процес траје дуго, и да ћу доћи до те медеље која ми недостаје – наглашава Богдановићева. - Имам велике амбиције и заједно са својим тимом верујем да могу до злата и на светском првенству и на олимпијским играма.

Упркос томе што Милица Мандић планира да се повуче, велики спортски стручњак и радник Драган Гале Јовић истиче да у својим редовима имамо потенцијалне нове теквондо шампионе.

- Тијана Богдановић има само 23 године и тек је у успону. Она је наш предводник за Париз. Ту је још неколико имена која могу достићи те висине и сигуран сам да ћемо имати успешан поход на наредној Олимпијади.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)