ПРИЗНАЊЕ ЗА ЏУДИСТЕ ИЗ НИКШИЋА: Кадети "Оногошта" на Алпима

В.К.

05. 08. 2021. у 09:53

КАДЕТИ Џудо клуба "Оногошт" из Никшића: Стеван Никчевић и Балша Мрваљевић  као и јуниори Петар Радовић и Васко Кецојевић учествују на тренинг кампу  „Сергеи Јудо Цамп“ , који се од  1 до 8 августа одржава на швајцарским Алпима у месту Лејсин.

ПРИЗНАЊЕ ЗА ЏУДИСТЕ ИЗ НИКШИЋА: Кадети Оногошта на Алпима

Фото: В.К.

На овом престижном тренинг кампу, у одличној организацији Сергеиа Ашвандена освајача многобројних европских, светских и олимпијских медаља, ове године, уз поштовање свих епидемиолошких мера,  тренира преко 400 такмичара из 15 земаља.

Поред бројних познатих тренерских имена, такмичари и тренери имају посебну привилегију да упознају и чувеног јапанског стручњака Хироиши Катанишија, који своје знање преноси на учеснике кампа.

Такмичари Оногошта су једини учесници из Црне Горе.

Такмичаре предводи тренер Драган Мрваљевић који истиче да се одлично ради и да је реализација ове акције клуба, уз све потешкоће, одличан потез јер је учешће на кампу један од степеника до коначног циља, а то је свакако да ови момци ,знајући њихов квалитет,  дођу до највећих европских и светских постоља, истиче се у саопштењу Џудо клуба "Оногошт" из Никшића.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)