ТРАГЕДИЈА - ПОГИНУЛИ АУТОМОБИЛИСТА И СВЕТСКА РЕКОРДЕРКА: Нису успели да их извуку из ватрене стихије (ФОТО/ВИДЕО)

Novosti online

13. 07. 2021. у 11:14

У недељу вече ову земљу је погодила ужасна несрећа, када су своје животе изгубили познати аутомобилиста Иван Куренбин и мотоциклисткиња Татјана Игушина, која је светска рекордерка.

ТРАГЕДИЈА - ПОГИНУЛИ АУТОМОБИЛИСТА И СВЕТСКА РЕКОРДЕРКА: Нису успели да их извуку из ватрене стихије (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT/NEWSRUSSIA_27 /INSTAGRAM

Како су пренели тамошњи медији, њих двоје су били у Поршеу 911 Турбо који је током вожње, услед неприлагођене брзине, изгубио контролу и ударио у стуб поред пута.

Према извештају тамошње полиције, возач је стиснуо папучицу до краја, а да се затим нешто догодило што га је спречило да возило заустави.

Излетели су са пута, ударили у стуб, а аутомобил се у тренутку запалио. Уследила је свирепа смрт за Ивана и Татјану с обзиром на то да нису стигли да изађу из возила и да су живи спаљени.

Полиција их је једва идентификовала, а тренутно се врши и ДНК преглед, док је и даље остала сумња да ли су били под дејством алкохола. Такође, ради се на томе да идентификују возача, јер се због угљенисаних тела не зна ко је управљао, и ко ће бити проглашен кривим за несрећу.

Што се тиче Ивана, он је био познати аутомобилиста и предузетник. Имао је 36 година и син је Владимира Куренбина - некадашњег шампиона СССР-а у уметничком клизању. Био је веома популаран возач аутомобила и познат по томе што је брзо возио, али са изразитом лакоћом. Међутим, овога пута његово умеће и брза вожња завршени су трагедијом. 


(БЛИЦ) 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)