ПОТРЕСНЕ СЦЕНЕ: Возачи име погинулог Шекија исписали на својим тркачким аутомобилима (ФОТО)

С.БАБОВИЋ

20. 06. 2021. у 15:44

ПРИЈАТЕЉИ и поштоваоци возача Владимира Шекуларца-Шекија (1983-2021) из Александровца, који је погинуо 30. маја на Националном шампионату код Краљева, наступа данас у трци за Награду града Бања Луке 2021, на стази Залужани у тркачким аутомобилима на којима је исписано име популарног возача и његов такмичарски број #234.

ПОТРЕСНЕ СЦЕНЕ: Возачи име погинулог Шекија исписали на својим тркачким аутомобилима (ФОТО)

ФОТО: ФБ

Ово је још један доказ колико је погибија познатог возача из Жупе погодила не само његов родни крај, већ и целу земљу и регион.

ФОТО: ФБ

Шекуларац је страдао на аеродрому Берановац код Краљева, као учесник Националног шампионата у аутомобилизму на кружним стазама. Годинама је важио за једног најуспешнијих возача у тркама "југића", освојио је више од 25 одличја. Љубав према аутомобилизму наследио је од оца Радоја, који је преминуо 16. фебруара.

Недавно се бројним пријатељима, познаницима, пословним сарадницима, тркачима, који су се јавили да изразе жаљење због трагедије у Краљеву путем друштвених мрежа захвалила и породица Шекуларац. Како су навели у потресној објави, "Алекса и Страхиња остали су без дивног тате, Јелена без вољнеог супруга, а Маријана без јединог сина".

- Имали смо привилегију да живимо са њим и да га имамо таквог какав је био, посвећен породици, пун љубави и топлине - написала је породица Шекуларац у Фејсбук објави на профилу Независне новине РО.

ФОТО: ФБ

- О томе како су га други доживљавали, схватили смо тек кад смо га изгубили. Зато, на овај начин желимо да се захвалимо свим пријатељима, рођацима, кумовима, Владиним другарима, колегама, пословним сарадницима, тркачима, народу Жупе, који су нам пружили сваку врсту подршке и поделили са нама тугу и бол.

Хвала вам, додаје се у поруци коју су потписали Алекса, Страхиња, Јелена и Маријана Шекуларац, што сте долазећи да одате последњу почаст нашем Влади, подарили нам надљудску снагу, да достојанствено издржимо претежак губитак.

- Вредео је наш Влајче!!! Неизмерно вам хвала, што сте у тим данима тишине, били уз нас и дали нам снаге за будућност - написала је породица Шакуларац.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)