ПРЕД „ЛАВИЦАМА“ ЛЕПА БУДУЋНОСТ: Градоначелник Терзић примио златне краљевачке рукометашице

Г. ЋИРОВИЋ

14. 06. 2021. у 12:02

МЛАДЕ рукометашице краљевачког Металца, узраста до 12 година, недавно су освојиле наслов шампиона државе, освојивши тако прву титулу првака у женској конкуренцији у граду на Ибру и остваривши највећи успех у историји овдашњег рукомета.

ПРЕД „ЛАВИЦАМА“ ЛЕПА БУДУЋНОСТ: Градоначелник Терзић примио златне краљевачке рукометашице

ФОТО: ГУ КРАЉЕВО

Тим поводом златне краљевачке рукометашице, популарне „лавице“, примио је градоначелник др Предраг Терзић са својим сарадницима.

- Овим успехом, наше младе, талентоване рукометашице уписале су се златним словима у анале спорта у Краљеву. Осим што су сјајне на терену, све су и одличне ученице,. Надам се да ће наставити вредно да уче, раде, тренирају, и да ће нам у будућности донети још пуно радости – рекао је градоначелник Терзић.

Тренер ЖРК Металац Александар Несторовић, нагласио је да ће се у наредном периоду додатно радити на афирмацији рукомета у граду на Ибру, уз очеквања да ће ова генерација играти значајну улогу и на векликој рукометној сцени.

- Верујемо да ће нам овај успех донети већу популарност рукомета. Радићемо на томе да сва улагања оправдамо резултатима, и мушког и женског клуба – истакао је Несторовић. - У свим категоријама смо показали да треба рачунати на нас. Као прваке државе, сада нас сви зову на турнире и такмичења, а за нас је част да проносимо и име клуба и име нашег града.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)