СПОРТСКЕ ИГРЕ МЛАДИХ Будуће фудбалске звезде на Играма у Лазаревцу и Обреновцу

Novosti online

08. 06. 2021. у 08:53

НАЈЛЕПША спортска прича, како је зову млади талентовани спортисти, школарци Србије, не планира да стане.

СПОРТСКЕ ИГРЕ МЛАДИХ Будуће фудбалске звезде на Играма у Лазаревцу и Обреновцу

ФОТО: Спортске игре младих

Спортске игре младих настављене су фудбалским турнирима у Лазаревцу и Обреновцу.  

Талентовани дечаци и девојчице у Лазаревцу  такмичили  су се на отвореним теренима СЦ Колубара, а поздравили су их председник општине Бојан Стевић и некадашњи фудбалер Колубаре и Партизана Драган Чадиковски.

- Велико је задовољство што смо домаћини једног овако лепог турнира. Наши најмлађи суграђани имају прилику да се такмиче, друже и уживају. Посебно нам је драго што имамо госте, девојчице из Ужица, а сви заједно надамо да ће нас следеће године бити још више ид а ћемо се опробати у још неколико спортова, пре свега баскет и одбојку - изјавио је Бојан Стевић.

Драган Чадиковски, човек који је 20 година професионално играо фудбал, а сада је тренер, није крио да је одушевљен такмичењем.

- Срећан сам када видим оволико деце да се баве спортом, посебно фудбалом. Верујем да су овде међу нама будуће фудбалске звезде - изјавио је Чадиковски.

Турнир у Обреновцу одржан је у селу Звечка. Било је спектакуларно, а почетни ударац заједно су извели председница Спортских игара младих Србије Марија Михајловић и председник општине Обреновац Мирослав Чучковић.

- Најважније нам је да деца уживају, навијамо за све и да победе фер-плеј, толеранција и другарство. Предивно је ићи из места у место и видети на стотине расположене деце свуда где се појавимо – рекла је председница СИМ Србије Марија Михајловић.

Мирослав Чучковић се захвалио организаторима што је Обреновац постао део велике породице Спортских игара младих у Србији.

- Сјајна манифестација, изузетни организатори. Јако смо поносни што смо домаћини Спортских игара младих и што се овако лепо такмичење одржава код нас - изјавио је Чучковић.

Спортске игре младих настављају се регионалним такмичењима,  а у понедељак је Пожега била домаћин финала за западну Србију у мушкој одбојци, стоном тенису и шаху. 

На церемонији свечаног отварања присуствовали су председник Скупштине општине Дејан Мркић, председник локалног Спортског савеза Дејан Вукотић, координатор савеза за школски спорт Бранислав Дивац и други.

Игре се настављају у Новом Саду, где ће на отварању са децом бити прослављени одбојкаш Слободан Бошкан,  затим следи Прибој и онда спектакл у Врелу код Уба и турнир у малом фудбалу, у родном месту амбасадора СИМ Немање Матића. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

РАСКИД ПРЕКО ТЕЛЕФОНА: Бивши дечко Ане Ивановић није поднео што га је оставила