ШАМПИОН ЕВРОПЕ УЗ МАЛИШАНЕ: Караван спортских игара младих у Сремској Митровици

Novosti online

30. 05. 2021. у 19:40

КАРАВАН радости и пријатељства Дунав осигурање Спортских игара младих крстари Србијом, доноси срећу школарцима који обожавају најлепшу спортску причу и једва чекају да постану њен део.

ШАМПИОН ЕВРОПЕ УЗ МАЛИШАНЕ: Караван спортских игара младих у Сремској Митровици

ФОТО: С. Цветковић/СИМ Србија

Прави спектакл приређен је у Сремској Митровици, где је уз малишане био европски шампион у кајаку за млађе сениоре и члан српског олимпијског тима за Токио, Бојан Зделар.

- Веома ми је драго што сам се дружио са децом на Спортским играма младих, а посебно ми је задовољство то што сам код њих видео такмичарски дух. Врло је важно да деца у најранијем добу почну да се баве спортом, пре свега због здравог духа и тела, после има простора и за професионални ниво - поручио је Бојан Зделар (21), који је рођен у Сремској Митровици и члан је клуба Вал.

Сва такмичења одржана су уз максимално поштовање свих епидемиолошких мера које су у борби против вируса корона прописали Влада Србије и локални кризни штабови. У Србији, Дунав осигурање Спортске игре младих, одржавају се под покровитељством председника Александра Вучића и уз подршку Владе Србије.

Домаћин најлепше спортске приче за основце Србије био је и Сомбор, а следећа станица је Београд, 2. јуна на спортским теренима на Ади Циганлији.

За јул је у плану Државно финале Игара, а велика прослава се спрема за крај августа, када ће Сплит бити домаћин регионалне завршнице, под паролом "Игре су Закон".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)