АЛЕКСАНДРОВАЦ У СУЗАМА: Владимир Шекуларац у фебруару остао без оца, делили су љубав ка аутомобилизму!

С.Бабовић

30. 05. 2021. у 17:32

СТРАШАН ударац за Александровац после вести о погибији Владимира Шекуларца(38)у трци код Краљева. У фебруару остао без оца Радоја, који је такође био заљубљеник у аутомобилазам.Неутешни синови и супруга.

АЛЕКСАНДРОВАЦ У СУЗАМА: Владимир Шекуларац у фебруару остао без оца, делили су љубав ка аутомобилизму!

FOTO:

Владимир Шекуларац(38)из Александровца који је погинуо у трци код Краљева био је један од најпопуларнијих и највољенијих Жупљана. Саговорници “Новости” у Жупи не могу да се опораве од шока.

Како сазнајемо,Владимиру је преминуо отац,Радоје,16.фебруара ове године,а од њега је и наследио љубав према аутомобилизму и препознатљив надимак “Шеки”.

- Влада “Шеки” је био изузетан човек, превозник,возач, отац два синчића, супруг за пример,велики шаљивџија, као и отац што му је био,увек омиљен у друштву-причају за “Новости” мештани Александровца.

ФОТО: Приватна архива/ФБ

И вест о смрти Владиног оца Радоја Шекуларца погодила је Жупљане.Популарни ФБ портал “Независне новине Расинског округа”, 17.фебруара известио је о овом трагичном губитку за цео Александровац.

- Радоје је био човек који је волео спорт,моторе,камионе,велки шљивџија и боем, никада није волео да се трка,али је у свет аутомобилизма ушао са кумом Ранком Лалом и Дајом са чуваном Националном класом-објављено је на ФБ.-Заједно са сином Владом у породичне витрине донели су 25 одличја са разних такмичења у аутомобилизму које је Влада освојио.

Друштвене мреже су преплављене порукама саучешћа.

ФОТО: Приватна архива/ФБ

- Трагедија!Нека му Бог душу прости!,Катастрофа, искрено саучешће породици,Туга и бол неизмерна за дивним младим човеком, сином, супругом,оцем...-бројне су поруке исписане већ у првим минутима након објављене вести из Краљева.

Као и старији Шекуларац,и Влада је био заљубљеник у природу.Поносан на синове Страхињу и Алексу. Породица живи у Кожетину,најстаријем делу Александровца,где су сви у неверици да ће ускоро ту сахранити комшију и пријатеља.

У Александровцу су у току дана очекивали више вести о погибији из Краљева. Не могу да верују да ће му у капели и на гробу палити свећу.Очекује се да више стотина људи присуствује сахрани.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)