НАСТАВЉА СЕ ЕДУКАЦИЈА: УКТС организује семинар "Тренерски дани“ у видео формату

Танјуг

15. 05. 2021. у 11:56

УДРУЖЕЊЕ кошаркашких тренера Србије (УКТС) наставља са праксом перманетне едукације својих чланова, пошто ће и овог пролећа биће реализован чувени семинар "Тренерски дани", који од 2017. носи име Боривоја Ценића.

НАСТАВЉА СЕ ЕДУКАЦИЈА: УКТС организује  семинар Тренерски дани“ у видео формату

FOTO: N. Paraušić

Тако ће бити настављена традиција дужа од 35 година, а овај едукативни програм првенствено је намењен тренерима млађих категорија.

- Како бисмо избегли било какве здравствене ризике, одлучили смо се да и ове године предавања за Тренерске дане Боривоје Ценић припремимо у видео формату и тако их дистрибуирамо свим нашим тренерима - каже Страхиња Васиљевић, генерални секретар УКТС.

УКТС је и овог пута обезбедио еминентне предаваче.

- Обезбедили смо петорицу изванредних предавача и доказаних стручњака у раду са млађим категоријама. То су Рајко Тороман, Влада Вукоичић, Жарко Вучуревић, Дејан Мијатовић и Ненад Трунић. Уверени смо да ће њихова искуства и методике рада бити драгоцене за наше младе тренере - закључио је Васиљевић.

Осим семинара, УКТС је едукативни садржај обогатио и издавањем још једне књиге под називом "Вежбе одбрамбене тактике“ која ће бити подељена свим тренерима.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)