АМЕРИКАНЦИ ПРИЗНАЛИ ЗАШТО НЕ ВОЛЕ ЈОКИЋА: "Причати о њему и о Нагетсима квари рејтинг?! (ВИДЕО)

Novosti online

07. 05. 2021. у 22:18

ТРКА за најграду коју добија најкориснији играч НБА лиге се наставља несмањеном жестином, а критичари Николе Јокића полако губе аргументе.

АМЕРИКАНЦИ ПРИЗНАЛИ ЗАШТО НЕ ВОЛЕ ЈОКИЋА: Причати о њему и о Нагетсима квари рејтинг?! (ВИДЕО)

Фото: АП

Српски репрезентативац је главни кандидат за награду МВП, али то што Денвер Нагетси играју фантастично када их предводи Никола Јокић изазива све веће полемике.

А након последње од њих, када је новинар Фокса Никс Рајт рекао да Србин не треба да буде МВП, већ плејмејкер Феникса, искусни Крис Пол, што је довело до жучне расправе у студију између њега и његовог колеге Криса Брусарда, уследиле су бројне критике на рачун Рајтових ставова.

Онда је он одлучио да призна о чему се ради. И, било је то прилично шокантно за многе:

- Неко ми каже да ово радим због ТВ рејтинга. Е, па да вам откријем једну малу тајну везану за телевизију - причати о Николи Јокићу и Денвер Нагетсима није добро за рејтинг, људи! Тако се не доводи најшира публика. Нећете привући ТВ гледаоце ако причате о 'Џокеру' и Нагетсима! - признао је Ник Рајт.

Иако би прича о МВП награди требало да буде управо - о награди за најкориснијег играча, "велико тржиште" и ТВ рејтинзи очигледно "диктирају" шта ће новинари попут Ника Рајта да причају, ма колико Јокић био импресиван...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)