КАКВЕ РЕЧИ О ЈОКИЋУ: Ово је Николин свет , ми само живимо у њему

Новости онлине

04. 05. 2021. у 15:46

СРПСКИ ас Никола Јокић није успео да одведе свој Денвер до победе, али је све извесније да ће себе довести до титуле за најкориснијег играча НБА лиге.

КАКВЕ РЕЧИ О ЈОКИЋУ: Ово је Николин свет , ми само живимо у њему

Фото: АП

Јокићеве бројке помно прате и кошаркашки аналитичари па је тако у "Атлетику" освануо текст о томе како је за њих трка за МВП завршена, а да је победник наш "Џокер"!

Американац је како је истако планирао велики колумну о томе ко предводи битку за титулу најкориснијег, али ипак нема сумње.

"Ово је Џокеров свет, ми само живимо у њему. Планирао сам велику колумну о МВП трци, али та трка је готова. Било каква драма нестала је у суботу када је Никола Јокиц́ водио Нагетсе до победе над Клиперсима, њихове девете у 10 утакмица без Џамала Мареја, и оне која је Денвер оставила испред оба тима из ЛА на табели", написано је о Нилколи.

Американци су направили поређење са Ембидом и закључили да је Србин на паркету ове сезоне провео чак 819 минута више од конкурента за награду Џоела Ембида. То је скоро 20 утакмица заостатка!

"Будући да потенцијални ривали за награду падају као муве, док је Јокић играо сваку утакмицу за Денвер, МВП се у овом тренутку чини као готова ствар", пишу у Атлетику.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)