ТАЧНО У ДИНАР: Небојша Човић говорио о буџету Црвене звезде

Novosti online

02. 05. 2021. у 21:28

ПРЕДСЕДНИК Кошаркашког клуба Црвена звезда говорио је о бројним темама, а посебнон занимљива навијачима била је тема о буџету.

ТАЧНО У ДИНАР: Небојша Човић говорио о буџету Црвене звезде

фото: Тањуг/Милица Николић

Небојша Човић рекао је за "Пицк н’ талк" да буџет црвено-белих никада није прешао 7,2 милиона евра, а да је тешко да се његов износ мери десетинама милиона, па се црвено-бели морају ослонити на концепт форсирања домаћих и младих играча.

- Наш максимални буџет никада није прешао, а када кажем максимални, то мислим на први тим и млађе селекције и све што се ради током године. Тај буџет никада није прешао 7.2 милиона евра. Од тога је 40 до 50 одсто први тим, како које године. У нашим приходима, у пуњењу буџета, држава није прешла 30 одсто. Када то кажем, мислим на Град Београд, Министарства, државна предузећа... Све остало смо ми обезбедили кроз сезонске карте, дневне карте, маркетиншке активности, трансфере и кроз спонзоре који нису државна предузећа. То је било до сада, а ова година сезона 2020/2021 је врло специфична. Услед више силе, глобалне пандемије, ускраћен нам је приход од између 2 и 2 и по милиона евра. Тешко је проценити тачно, како то иде са картама - казао је Човић. 

Комплетно гостовање Небојше Човића погледајте овде: 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Sportista

02.05.2021. 23:53

Sramota za sport covek sa slike. Prvi se zalagao za regionalnu ligu, rusio nasu onda budzet bio 2 do 3 milliona , nema sa kim nije u sukobu izvrce cinjenice sve pod plastom borbe za Crvenu Zvezdu cije ime koristi kao stit za sve svoje gluposti i malverzacije! Zvezda je mnogo vise od kluba i muljanja. Sportski pozdrav .