ЖОЦ КИТИ, ШАРАС У ЧУДУ: Много скупа песма, много скуп снимак... Обрадовић наручује песме у част Партизана

Новости онлине

20. 04. 2021. у 13:07

ЖЕЉКО Обрадовић важи за најбољег европског кошаркашког тренера свих времена, а они који га лично познају кажу и да много воли да се проводи.

ЖОЦ КИТИ, ШАРАС У ЧУДУ:  Много скупа песма, много скуп снимак... Обрадовић наручује песме у част Партизана

Фото: АП

Сада је испливао стари снимак на коме се види како популарни "Жоц" у ноћном проводу "кити" парама хармоникаша који му пева стари "преправљени" хит у част Партизана!

На снимку се види како хармоникаш Обрадовићу пева "Црне косе" Ханке Палдум, а када дође до стиха "све за љубав, све за један дан", српски тренер одмахује руком и исправља га: "Све за Партизан". Када је певач отпевао тај стих, Жоц је извадио новчаницу да га "закити", а Шарунас када је видео колико је то пара, избечио се у шоку.

На снимку који је настао много пре короне, највероватније на фајнал фору у Београду види се Обрадовић у друштву својих некадашњих играча и пријатеља, легенди.

Ту је садашњи тренер Барселоне, легенда европске и литванске кошарке Шарунас Јасикевичијус, као и троструки евролигашки шампион Перо Антић.

Са њима су и садашњи тренер Цедевита Олимпије Јурица Големац, са којим је Обрадовић сарађивао у Панатинаикосу, као и Грузијац Владимир Боиса, некадашњи играч Олимпије и Јасмин Хукић, који је са Хемофармом и Олимпијом освајао АБА лигу.

(Мондо)


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)