СПЕКТАКЛ СА ЈОВИЋЕМ И РЕБРАЧОМ – Пријави се за Моззартов отворени час кошарке

Промо

14. 04. 2021. у 16:00

ПЛЕЈМЕЈКЕР Србије и чувени „Бананамен“ помажу у одабиру 70 деце за бесплатну школицу у Нишу

СПЕКТАКЛ СА ЈОВИЋЕМ И РЕБРАЧОМ – Пријави се за Моззартов отворени час кошарке

Промо

Неко воли да шутира тројке као Стефан Јовић, неко да лупа рампе као Жељко Ребрача, али оно што спаја пријављене за Моззартову бесплатну школу кошарке у Нишу је – љубав према овој игри! На десетине девојчица и дечака стиже 17. априла на отворени час под обручима у СЦ „Шивара“, а пријаве за спектакл са плејмејкером Србије и легендарним „Бананаменом“ трају до 15. априла у поноћ на besplatneskolesporta@mozzartsport.com.

Малишани узраста од 7 до 10 година ће моћи да се покажу пред прослављеним асовима, који ће помоћи у одабиру 70 полазника школице. Они који се најбоље покажу током шест месеци биће награђени одласком на камп код Милоша Теодосића (Тео 4)!

Промо

Час је првобитно требало да се одржи на Моззартовом терену који је добио име по Јовићу, али због лоше временске прогнозе ипак ће бити организован у „Шивари“, где ће деца вредно тренирати два пута недељно у периоду од шест месеци.

  • Таленат за Моззарт нема цену, кроз ову акцију желимо да вратимо децу на спортска игралишта, а у томе су нас подржали многи асови. Ниш је град кошарке и радујемо се што ће спектакл са Јовићем и Ребрачом бити одржан баш овде. Пружићемо могућност најмлађима да без икакве надокнаде тренирају и рукомет у Аранђеловцу, односно фудбал и одбојку у Београду. Отворени час фудбала са Александром Катаием је био сјајна увертира за све оно што младе таленте жељне игре и дружења очекује у бесплатним школама – нагласио је Борјан Поповић, директор сектора корпоративних комуникација Моззарта.

Пројекат је подржало Министарство омладине и спорта, а школа у Нишу реализује се у сарадњи са КК Маринос. Тренинге ће водити Никола Богдановић и Марко Миловић.

Више информација о пријавама, тренерима и осталим бесплатним школама прочитајте ОВДЕ.

Промо

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)