ФМП ПОКРЕНУО ИНИЦИЈАТИВУ: Заказана ванредна Скупштина АБА лиге

Novosti online

03. 04. 2021. у 13:42

ВАНРЕДНА скупштина АБА лиге заказана је за 16. април.

ФМП ПОКРЕНУО ИНИЦИЈАТИВУ: Заказана ванредна Скупштина АБА лиге

ФОТО: АП

Председник ФМП-а из Железника Ђорђе Аврамовић, као председавајући регионалим такмичењем, послао је свим клубовима позив за ванредну Скупштину.

ФМП је све потврдио саопштењем.

- КК ФМП обавештава кошаркашку јавност да је председник нашег клуба господин Ђорђе Аврамовић као председавајући регионалног такмичења АБА лиге, заједно са члановима ротирајућег председништва у коме се налазе и потпредседници, Ђорђије Павићевић (КК Морнар) и Жељко Жилавец (КК Задар) упутио дана 31.03.2021. године позив за Ванредну Скупштину АБА лиге.

Седница је уредно заказана за 16.04.2021.године и позив је упућен свим клубовима АБА лиге од стране јединог легитимног тела који може да сазове Скупштину, а то је председништво АБА лиге у наведеном саставу. Његов легитимитет је потврђен и на две Скупштине АБА лиге одржане 16.07. и 23.07.2020. године у складу са важећим актима АБА лиге.

КК ФМП сматра да предстојећа Ванредна Скупштина 16.04.2021. представља идеалну прилику да на опште задовољство, лигу свих клубова, вратимо у оквире закона и наставимо да развијамо АБА лигу за опште добро кошарке у целом региону.

КК ФМП у прилогу овог саопштења доставља и позив свим члановима АБА лиге за ванредну Скупштину (која ће се одржати 16.04.2021. године) са дневним редом који је предвиђен за заседање Скупштине - закључују из Железника, уз доставу аудио записа како је предата дужност председавајућег на представника ФМП-а, као и потпредседницима из Морнара и Задра.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)