РАДОЊИЋ УТУЧЕН: Остаје ми да се нервирам и мислим да ћемо да се извучемо из овога до краја

Новости онлине

30. 03. 2021. у 22:15

ПРЕТРПЕЛА је Црвена звезда убедљив пораз од Олимпије Милано, у утакмици која њој није ништа значила, а ривалу из Италије је била можда и пресудна.

РАДОЊИЋ УТУЧЕН: Остаје ми да се нервирам и мислим да ћемо да се извучемо из овога до краја

ФОТО: КК Црвена звезда/АБА лига

Ипак, много више од свега Дејана Радоњића брину повреде. Сада је Кори Волден испао из ротације, повредивши се буквално на последњем тренингу и прикључио се Дуопу Риту на листи одсутних. Звезду у четвртак чека Макаби, а онда у недељу јако важан дуел у АБА против Цедевита Олимпије.

Ситуација је јако тешка, али уопште није нова, јер црвено-беле муче и корона и повреде и распоред малтене целе сезоне.

"Много пута сам причао о томе и ишчекивањима да на тренингу будемо сви. Овог пута то нећу радити, остаје ми само да се нервирам и да мислим како ћемо да се извучемо из овога до краја", рекао је Радоњић.

Он је више пута говорио да је ситуација са повредама нешто што треба да се урачуна на самом почетку сезоне.

"Али, ситуација која траје већ неколико месеци је мало фрустрирајућа. Прво корона, па чекање, па повреде, па распоред који нас троши… Малтене смо у стању ишчекивања сваког дана каква нам је ситуација, па тек онда да правимо планове. Имамо још две утакмице у Евролиги, што по бројкама није пуно, али наш распоред је и те како захтеван и мораћемо да покажемо екстра напор да изађемо не толико лоше из овог периода. После Евролиге имамо у тој последњој недељи имамо четири утакмице у седам дана", казао је Радоњић.

Екипу чека један тренинг, па онда следи Макаби у четвртак.

"Оптерећење је оно што смо прошли и што нас чека после тога, а то је нагомилано и захтева добру анализу и наду да стање неће бити погоршано. Тражи и неке планове који морају дневно да се праве. Имамо обавезу, јаког противника са јако израженим квалитетом… Али је битније да причамо о нама и томе како да превазиђемо ситуације каква је тренутно наша", рекао је Радоњић.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)