ХУЛИГАНИ У МОРАЧИ У УЛОЗИ "НОВИНАРА": Дивљаци покушали да нападну играча Звезде? Све се одиграло пред сином Мила Ђукановића!?

Novosti online

22. 03. 2021. у 21:32

ЈОШ се не стишавају страсти након дуела Будућности и Црвене звезде.

ХУЛИГАНИ У МОРАЧИ У УЛОЗИ НОВИНАРА: Дивљаци покушали да нападну играча Звезде? Све се одиграло пред сином Мила Ђукановића!?

ФОТО: АБА лига/Будућност Воли

На терену је славила Будућност, а ако се погледају дешавања ван терена, једино је изгубила кошарка. Како преноси "Курир" испливале су нове информације које бацају још већу сенку на све виђено у "Морачи". 

Иако епидемиолошке мере налажу забрану окупљања у дворанама, на трибинама се нашло око 300 навијача, како преноси портал сви они имали су новинарске акредитације, што имплицира организацију навијача од стране домаћина, односно организатора меча. 

Никога не изненађује вређање Србије, нашег клуба, капитена Бранка Лазића, али изненађује салва увреда на рачун Дејана Радоњића, који важи за легенду Будућности. 

Курир наводи да је у полувремену меча један од хулигана покушао насилно да уђе на терен са жељом да се обрачуна са играчем Звезде... Брзом реакцијом обезбеђења спречена је ескалација сукоба. 

Оно што није спречено су мајмунски крици упућени на рачун Волдена?! Невероватно је да се то дешава у 2021. години на једном спортском мечу...

Да све буде још апсурдније - све то из ложе Мораче посматрао је Блажо Ђукановић, син Мила Ђукановића, председника Црне Горе. Без било какве реакције или покушаја да спречи поменута дешавања.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)