ХУМАНИ ОФАНЗИВНИ СКОК! МОЗЗАРТ И КК ПАРТИЗАН ЗА ПОМОЋ НЕЗБРИНУТОЈ ДЕЦИ

ПРОМО

24. 02. 2021. у 15:00

Млади кошаркаш Никола Радовановић: Ова акција ће нам бити додатни мотив да будемо још бољи у овом сегменту игре

ХУМАНИ ОФАНЗИВНИ СКОК! МОЗЗАРТ И КК ПАРТИЗАН ЗА ПОМОЋ НЕЗБРИНУТОЈ ДЕЦИ

ФОТО: КК Партизан

Заштитни знак младих црно-белих кошаркаша је офанзивни скок, а компаније Моззарт – игра на хуманост! Лидер у приређивању игара на срећу асистираће Кошаркашком клубу Партизан у акцији за помоћ незбринутој деци - сваки офанзивни скок играча јуниорског и кадетског тима ове сезоне вреднује се са 200 динара.

Од почетка шампионата, прикупљено је око 90.000 динара, а тај износ се ће расти са сваком новом „офанзивом“, уз помоћ Моззарта.

Сви љубитељи кошарке знају да се ниво борбености једне екипе најчешће огледа кроз игру у одбрани и посебно кроз скок у нападу. Због тога смо дошли на идеју да сваки офанзивни скок наших кадета и јуниора наградимо новчаним износом који ћемо захваљујући дугогодишњем партнерству са компанијом Моззарт донирати у хуманитарне сврхе. До сада је прикупљено близу 90.000 динара, а верујемо да ће до краја сезоне бити још много више. КК Партизан већ више од две деценије сарађује са домовима који брину о деци и омладини без родитељског старања, па ће нам бити драго да прикупљени новац на крају такмичарске сезоне и овог пута усмеримо ка њима -  изјавио је Иван Ивковић, ПР менаџер КК Партизан.

За борбене момке у црно-белом, овај параметар је више од обичне статистике. Поготово због хуманитарног карактера акције.

Офанзивни скок ти даје нову шансу после промашаја. То је нешто додатно, нешто што често прави разлику у једној утакмици. Ова акција ће нам бити додатан мотив да у том сегменту игре будемо још бољи, а уједно и да на тај начин помогнемо некоме коме је помоћ потребна. Ко зна, можда баш из неког скока у нападу дођемо до победе у најважнијим утакмицама сезоне које нас тек очекују - рекао је Никола Радовановић, млади кошаркаш Партизана који се често прикључује и првом тиму.

ФОТО: КК Партизан

Компанија Моззарт кроз своју друштвено одговорну мисију континуирано помаже домове за незбринуту децу, најчешће кроз акцију Хуманитарни тикет у подне. Зато је радо подржала и “офанзиву” трофејног српског клуба.

Хвала много нашим пријатељима из КК Партизан, ово је прави пример како тимском игром можемо да направимо велике акције и помогемо онима којима је то преко потребно. Навијаћемо за младе момке да остваре што више офанзивних скокова, како би износ донације на крају сезоне био што већи – истакао је Борјан Поповић, директор корпоративних комуникација у Моззарту.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)