РАДОЊИЋ ПОТВРДИО: О'Брајант није са нама од Купа Кораћа

Novosti online

17. 02. 2021. у 21:22

РАДОЊИЋ ПОТВРДИО: ОБрајант није са нама од Купа Кораћа

ФОТО: КК Црвена звезда

ЦРВЕНА звезда победила је Борац са деветорицом играча у тиму, а међу њима поново није био Џони О'Брајант.

Амерички крилни центар био је суспендован пре Купа Радивоја Кораћа, потом је играо против Радничког, Партизана и Меге, дао допринос освајању "Жућкове левице", али након повратка из Новог Сада опет није део тима.

После тријумфа против Чачана, Радоњић је говорио о ситуацији са Американцем и открио да Американац није био ту ни у припреми за утакмицу.

- Од Купа није био са нама. Наравно, то су интерне клупске ствари, које треба да се решавају. Он је дао значајан допринос освајању Купа у Новом Саду - изјавио је Звездин тренер.

- Наравно, ствари су такве да имамо околности какве имамо, имамо и ситуацију везану за играче који су одсутни због короне, они су боље, али нешто прецизније о њима рећи је јако тешко јер тек треба да се праве анализе и процене како наставити повратак после негативних тестова - додао је он.

Црвена звезда у петак игра против Зенита и остаје да се види на колико ће играча до тада моћи да располаже, с обзиром на то да су због короне и даље одсутни Волден, Колом, Ноко, Хол и Рит.

- Већ у петак нас чека евролигашка утакмица, а надам се да неће и овај меч оставити последице, па да тог дана будемо у још краћој ротацији - поручио је Радоњић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)