ВРЕМЕ ЈЕ ЗА КАЛКУЛАЦИЈЕ: Партизану су потребне две победе, може даље и са једном...

Novosti online

04. 02. 2021. у 08:35

Кошаркаши Партизана победили су Локомотиву резултатом 71:69 у 4. колу Топ 16 фазе Еврокупа.

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА КАЛКУЛАЦИЈЕ: Партизану су потребне две победе, може даље и са једном...

ФОТО: Ивица Чавка/КК Сплит

Ова победа оставила је наду Партизану у борби за пласман у четвртфинале Еврокупа, с обзиром да се поново вратио на друго место у Групи Ф. 


Остало је да се одиграју још два кола и за сада је све неизвесно и отворено. 

Партизан ће у следећем колу гостовати екипи Трента, а у последњем дочекаће француски Метрополитанс. да би црно-бели прошли даље, треба да победе на оба меча.

Најбоља опција је Партизан још једном буде бољи од Трента, а да у исто време Метрополитанс савлада Локомотиву, онда би црно-бели већ у следећем колу обезбедили пласман међу осам најбољих.

Ако поред победе црно-белих у Италији, Локомотива слави над Французима у том случају Партизан би морао да чека последње коло и по свему судећи да савлада и Метрополитанс, јер ако би Локомотива добила оба меча до краја, Партизан не би смео да дозволи да уђе у ''круг'' са руском екипом која има бољи међусобни скор од црно-белих.

Постоји и она лоша опција, шта ако Партизан изгуби од Трента. Наравно, уколико би било са више од 28 разлике то би било врло лоше. Тада би у случују да Метропилитен савлада Локомотиву све било готово. 

Теоретски је могуће да све четири екипе имају на крају скор 3-3 (Локомотива добија оба меча, Метрополитан изгуби оба) , па би се гледала укупна кош-разлика

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)